Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Το ταξιδι ξεκιναει με Cosmote Deals For You



Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας με COSMOTE DEALS for YOU και κερδίστε δώρο την επιστροφή σας !

36 προορισμοί σας περιμένουν και φέτος το καλοκαίρι!

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές COSMOTE σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Είναι απλό !

Αν είστε συνδρομητής κινητής και σταθερής  COSMOTE, στέλνετε κενό SMS στο 19019 ή καλείτε στο 13019  (€ 0,20/SMS). Λαμβάνετε ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό τον οποίο εξαργυρώνετε για τον προορισμό της επιλογής σας, και παίρνετε δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής (ισχύει για ατομικά εισιτήρια, καμπίνες, ΙΧ οχήματα και μοτοσυκλέτες ).
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλοι οι προορισμοί που εξυπηρετεί η HELLENIC SEAWAYS και όλα τα σημεία έκδοσης εισιτηρίων (online booking, τηλεφωνικό κέντρο 210 4199000 με πιστωτική κάρτα και συνεργαζόμενα πρακτορεία)
Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα δρομολόγια είναι πιθανόν να αλλάξουν, οπότε πάντα να ελέγχετε τα δρομολόγια που ισχύουν πριν προχωρήσετε σε κράτηση.

Γενικοί όροι προσφοράς
  1. Tο πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU ισχύει από 11/4 έως 31/10/2017 και για επιστροφές από Τρίτη έως Σάββατο .
  2. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς  παρέχονται στους επιβάτες που  αγοράζουν ταυτόχρονα τα εισιτήρια αναχώρησης τους για τους προορισμούς που έχει ορίσει η εταιρεία ότι ισχύει η προσφορά.
  3. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς ισχύουν στην Οικονομική θέση, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής. Είναι ατομικά, ονομαστικά και ισχύουν μόνο για το ταξίδι της επιστροφής από τον προορισμό επιλογής και τον ίδιο τύπο πλοίου, π.χ. επιβάτης που ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Πάρου με ταχύπλοο πλοίο θα επιστρέψει με το δωρεάν εισιτήριο της προσφοράς με ταχύπλοο πλοίο μόνο από το λιμάνι της Πάρου.
  4. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής ισχύουν και σε τετράκλινες καμπίνες για περιορισμένο αριθμό καμπινών και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής των συμβατικών πλοίων Αριάδνη, Νήσος Σάμος, Νήσος Μύκονος και Νήσος Ρόδος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της προσφοράς είναι η συνολική αγορά ολόκληρης της τετράκλινης καμπίνας στην αναχώρηση και τα εισιτήρια της αναχώρησης να είναι στον ίδιο τύπο καμπίνας με τα εισιτήρια της επιστροφής.
  5. Οι επιβάτες θα μπορούν στέλνοντας κενό SMS στο 19019 ή καλείτε στο 13019(€0,20/SMS) να λαμβάνουν ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό με τον οποίο θα πραγματοποιούν αγορά εισιτηρίων για το πρόγραμμα της προσφοράς με τους παρακάτω τρόπους:
    • με την χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του on-line συστήματος κρατήσεων από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας www.hsw.gr
    • με την χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας στο τηλ. 210 4199000.
    • στο κεντρικό εκδοτήριο της Hellenic Seaways (Άστιγγος 6, Πλ. Καραϊσκάκη,  Πειραιάς).
    • σε όλα τα συνεργαζόμενα με την εταιρία Τουριστικά γραφεία-Πρακτορεία.
  6. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς δεν μπορούν να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open), δεν αλλάζουν και δεν αντικαθίστανται.
  7. Κεντρικά Λιμάνια αναχώρησης ορίζονται τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου Κρήτης, του Βόλου, του Αγ. Κων/νου Φθιώτιδας και της Καβάλας.
  8. Ημερομηνίες που εξαιρούνται από την προσφορά: 21/8 έως 27/8/2017.
  9. Κάθε κινητό μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU ανά 15 ημέρες.
Δείτε τα δρομολόγια που ισχύει η προσφορά εδώ
Κάντε κλικ για συνεργαζόμενα πρακτορεία.:
Αναλυτικοί Όροι Συμμετοχής:
COSMOTE Κινητή
COSMOTE Σταθερή